Newsflash
Internaționale

Israelul va permite intrarea în țară a tuturor turiștilor, inclusiv a celor nevaccinați

de Dorina Novac - feb. 21 2022
Israelul va permite intrarea în țară a tuturor turiștilor, inclusiv a celor nevaccinați

Israelul va permite, de la 1 martie, intrarea în țară a tuturor turiştilor, indiferent de statutul de vaccinare împotriva COVID-19, conform unui comunicat emis de biroul premierului.

Intrarea în Israel va necesita în continuare două teste PCR, unul efectuat înainte de zbor şi celălalt la aterizarea în Israel, informează Reuters.

Israel

Potrivit sursei citate, în prezent, doar cetățenii străini care sunt vaccinaţi împotriva COVID-19 au dreptul să intre în Israel.

„Observăm o scădere constantă în ceea ce privește decesele, așa că acesta este momentul să deschidem treptat ceea ce am fost primii din lume care am închis”, a transmis premierul Naftali Bennett.

Israelul și-a închis granițele pentru străini pentru prima dată în martie 2020. Numărul de vizitatori a crescut încet, pe măsură ce țara a ridicat unele restricții, dar acestea rămân cu mult sub nivelurile de dinainte de pandemie.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe