Newsflash

Simbolul Londrei

de Dr. Cristina BELDESCU - oct. 7 2016
Simbolul Londrei
    Schimbarea gărzii la Buckingham Palace se numără printre evenimentele cele mai căutate din capitala Marii Britanii. L-am căutat și noi în două rânduri, cu ocazia unui city break la Londra. În august 2011 nu am reușit să-l vedem. Abia plouase, ori stătea să plouă. Am reușit anul acesta în iulie, însă aveam alte așteptări de la un eveniment care se bucură de o asemenea notorietate.
   Dacă petreceți mai multe zile în Londra, puteți opta pentru acest spectacol de culoare și muzică. Cum schimbarea gărzii începe la ora 11,30, indicat e să fiți prezenți cu o oră înainte (cu mare indulgență), pentru un loc cât mai aproape de porțile centrale și de gardul de fier al palatului. Schimbul are loc în curtea palatului, după ce se deschid porțile de la Buckingham, sub vigilența polițiștilor călare. Prezentarea armelor, salutul gărzilor, predarea cheilor și micul concert de zi cu zi, au loc după o coregrafie bine lucrată și repetată. Spectacolul durează aproximativ 40–45 de minute. Vizionare plăcută dacă ați prins loc!
 
 

Albumul cu clipe este rubrica membrilor și simpatizanților ARFOMED – Clubul de artă fotografică al medicilor. Cei interesați de această artă și de activitatea Clubului ne pot contacta laarfomed@viata-medicala.ro 

 
 




 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe