Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă

Simbolul Londrei

Viața Medicală
Dr. Cristina BELDESCU vineri, 7 octombrie 2016
    Schimbarea gărzii la Buckingham Palace se numără printre evenimentele cele mai căutate din capitala Marii Britanii. L-am căutat și noi în două rânduri, cu ocazia unui city break la Londra. În august 2011 nu am reușit să-l vedem. Abia plouase, ori stătea să plouă. Am reușit anul acesta în iulie, însă aveam alte așteptări de la un eveniment care se bucură de o asemenea notorietate.
   Dacă petreceți mai multe zile în Londra, puteți opta pentru acest spectacol de culoare și muzică. Cum schimbarea gărzii începe la ora 11,30, indicat e să fiți prezenți cu o oră înainte (cu mare indulgență), pentru un loc cât mai aproape de porțile centrale și de gardul de fier al palatului. Schimbul are loc în curtea palatului, după ce se deschid porțile de la Buckingham, sub vigilența polițiștilor călare. Prezentarea armelor, salutul gărzilor, predarea cheilor și micul concert de zi cu zi, au loc după o coregrafie bine lucrată și repetată. Spectacolul durează aproximativ 40–45 de minute. Vizionare plăcută dacă ați prins loc!
 
 

Albumul cu clipe este rubrica membrilor și simpatizanților ARFOMED – Clubul de artă fotografică al medicilor. Cei interesați de această artă și de activitatea Clubului ne pot contacta laarfomed@viata-medicala.ro

 
 
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC