Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă

Israel – în câteva imagini

Viața Medicală
Dr. Eliza CINTEZĂ vineri, 7 septembrie 2012

O călătorie în Israel este o revelaţie culturală, religioasă şi geografică, după cum ne arată dna dr. Eliza Cinteză la rubrica Albumul cu clipe.

 

   Israel. Atât de vechi şi totuşi atât de nou. Să vorbeşti despre Israel înseamnă să atingi subiecte precum istoria, geografia, religia, politica, arta, toate extrem de interesante şi mereu în dezbatere.
   O călătorie în Israel este ca o călătorie în timp. Poţi atinge locurile sfinte şi, în acest fel, te simţi mai aproape de Dumnezeu.
   Oamenii întâlniţi, de toate religiile locului, au fost extrem de deschişi, binevoitori, mereu pragmatici. De exemplu, o călătorie cu taxiul a decurs ocupând cât mai multe locuri libere, apoi împărţind tariful şi făcând ocol pentru fiecare client.
    O impresie foarte puternică, pe lângă Ierusalim, ne-a lăsat-o deşertul Negev, cu un relief uşor accidentat şi vegetaţie tipică.
    Călătoria în Israel a fost una dintre cele mai frumoase şi mai profunde.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.