Newsflash
Știri

Modernizarea Secției Clinice Chirurgie II de la SCJU Sibiu, finalizată

de Florentina Ionescu - oct. 18 2022
Modernizarea Secției Clinice Chirurgie II de la SCJU Sibiu, finalizată

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu are o secție de chirurgie modernizată. Finanțarea lucrărilor a fost din fonduri europene.

Consiliul Judetean Sibiu a finalizat modernizarea Secției Clinice Chirurgie II din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, se arată pe pagina oficială a unității sanitare. 

modernizare sectie scju sibiu

Investiția face parte din proiectul Reabilitarea termică a unor clădiri din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu – Blocul chirurgical, care se află în desfășurare. Finatarea lucrărilor s-a realizat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2022 și prin sponsorizare din partea SNGN Romgaz S.A.

Totodată a fost finalizată și modernizarea a două săli de operație de la etajul I din Blocul operator, investiție realizată prin Agenda de Sănătate a Primăriei Municipiului Sibiu, prin care s-au acordat fonduri în acest sens.

Săptămâna trecută au avut loc procedurile de curățenie și igienizare a saloanelor și cabinetelor urmând ca secția să fie redeschisă oficial, cel mai probabil, săptămâna aceasta.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe