Newsflash
Internaționale

Ministrul Sănătății din Franța s-a imunizat cu trei tipuri de vaccin anti-COVID

de Dorina Novac - oct. 28 2021
Ministrul Sănătății din Franța s-a imunizat cu trei tipuri de vaccin anti-COVID

Ministrul Sănătății din Franța, Olivier Véran, a anunțat că s-a imunizat cu a treia doză de vaccin împotriva COVID-19. Acesta a făcut prima doză de vaccin anti-COVID cu AstraZeneca, a doua cu Moderna, iar a treia, boosterul, cu Pfizer.

Olivier Véran, medic neurolog, a fost vaccinat, marți seară, cu un booster de la Pfizer-BioNTech, la un spital din Paris, după ce a primit o primă doză de la AstraZeneca, în februarie, şi un rapel cu vaccinul Moderna la începutul lunii mai, potrivit leparisien.fr.

ministrul Sanatatii Franta
Sursă imagine: Olivier Véran // Facebook

 „Am profitat de ocazie pentru a face în același timp, și în celălalt braț, un vaccin antigriapl, la patru zile de la lansarea campaniei de vaccinare împotriva gripei sezoniere în Franța. Mă protejez pe mine, protejez și persoanele cu care intru în contact”, a precizat ministrul francez al Sănătăţii.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe