Newsflash
Știri

Ministerul Sănătății începe discuții cu producătorii de medicamente

de L. Budin - ian. 6 2023
Ministerul Sănătății începe discuții cu producătorii de medicamente

Se caută o soluţie la lipsa de pe piaţă a unor tratamente antigripale, pe fondul creşterii semnificative a cererii din ultima perioadă.

Reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii vor începe, în această dimineaţă, discuţii cu cei mai importanţi producători de medicamente, a anunţat la Radio România Actualități preşedintele Agenţiei Naţionale a Medicamentului, Răzvan Prisadă.

donatie-medicamente

El a admis existenţa unor sincope în aprovizionarea farmaciilor cu anumite medicamente antigripale, iar discuţiile cu producătorii ar urma să aibă ca rezultat evitarea unor astfel de probleme în săptămânile următoare, când este anticipat că se va atinge vârful de viroze respiratorii.

Pandemia a crescut numărul fumătorilor

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe