Newsflash
Imagine campanie proprie
ACTUALITATE Știri

Ministerul Sănătăţii va organiza licitaţie pentru achiziţia de de vaccin pneumococic

de Magdalena Tănăsescu - aug. 21 2023
Ministerul Sănătăţii va organiza licitaţie pentru achiziţia de de vaccin pneumococic

O licitaţie pentru achiziţia a 500.000 - 2.500.000 doze de vaccin pneumococic va fi organizată de Ministerul Sănătăţii, termenul limită pentru primirea ofertelor fiind 21 septembrie a.c.

Este vorba de vaccin pneumococic polizaharidic conjugat, iar demersul se va realiza printr-un acord-cadru pe patru ani.

„Valoarea totală estimată pentru aceste achiziții este cuprinsă între 132.925.000 lei şi 664.625.000 lei. În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 80%, iar termenul de livrare a produselor 20%”, se menționează în anunțul făcut de Ministerul Sănătății, citat de Agerpres

Contractele subsecvente vor fi atribuite cu o frecvenţa semestrială, în funcţie de necesităţile autorităţii contractante şi de disponibilitatea fondurilor necesare achiziţiei. 

„Cantitatea care face obiectul acordului cadru este de minim 500.000 doze de vaccin pneumococic polizaharidic conjugat, respectiv maxim 2.500.000 doze de vaccin pneumococic polizaharidic conjugat. Cantitatea care ar putea face obiectul unui contract subsecvent este de minim 353.500 doze, iar cantitatea maximă este de 707.000 doze. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este 187.955.950 lei fără TVA”, se precizează în anunț. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe