Newsflash
Știri

Mesajul transmis de ministrul Sănătății, de Ziua Națională a Ambulanței

de Florentina Ionescu - iul. 29 2021
Mesajul transmis de ministrul Sănătății, de Ziua Națională a Ambulanței

Ministerul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a ținut să le mulțumească tuturor celor care salvează vieți prin munca lor de zi cu zi în intervențiile de urgență.

Ieri, în România a fost marcată Ziua Națională a Ambulanței, ocazie cu care președintele Klaus Iohannis a decorat mai mulți medici și asistente medicale. 

ziua nationala a ambulantei ioana mihaila

Tot pentru a marca Ziua Națională a Ambulanței, ministrul Sănătații, Ioana Mihăilă, a transmis un mesaj, ținând să amintească faptul că serviciile de ambulanță sunt esențiale pentru un sistem medical în care pacientul este pe primul loc.

„Ziua Națională a Ambulanței reprezintă un bun prilej să mulțumim încă o dată celor din prima linie pentru eforturile lor, cu precădere în această perioadă de presiune pe întreg sistemul medical. Serviciile de ambulanță sunt esențiale pentru un sistem medical în care pacientul este pe primul loc”, a transmis Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, pe o rețea de socializare, alături de o fotografie reprezentantivă făcută ieri, 28 iulie, la Palatul Cotroceni. 

Totodată, ministrul Sănătății a reamintit că „Este datoria noastră să asigurăm cadrul în care pacienții beneficiază de cea mai bună îngrijire încă din etapa prespitalicească, iar medicii, asistenții, ambulanțierii, șoferii, operatorii de dispecerat și voluntarii lucrează într-un mediu în care eforturile lor sunt apreciate și recompensate pe măsură”. 

V-ar putea interesa și: CMMB: Deficitul de personal cu care se confruntă serviciul de ambulanță este enorm 

La final, Ioana Mihăilă le-a mulțumit tuturor celor care salvează vieți prin munca lor de zi cu zi în intervențiile de urgență sau care sunt în sprijinul pacienților pentru transportul asistat și nu numai. 

Ioana Mihaila


Notă autor:

Sursa foto: Presidency.ro

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe