Newsflash
ACTUALITATE Știri

Mesajul CMMB de ziua cuvântului „Mulțumesc” marchează deblocarea posturilor din Sănătate

de Florentina Ionescu - ian. 11 2024
Mesajul CMMB de ziua cuvântului „Mulțumesc” marchează deblocarea posturilor din Sănătate

Preşedintele Colegiul Medicilor din Municipiul București - CMMB, prof. dr. Cătălina Poiană, a transmis un mesaj astăzi pentru a marca ziua internațională a cuvântului „Mulțumesc”.

„Astăzi este ziua internațională a cuvântului «MULȚUMESC». Astfel, în numele Colegiului Medicilor din Municipiul București vă mulțumim pentru mediatizarea puternică a problematicii blocării posturilor din sănătate și sunt convinsă că și eforturile dumneavoastră, alături de ale noastre - ale medicilor - și ale pacienților pentru soluționarea acestei probleme, au dus astăzi la o primă rezolvare. Deci, Mulțumesc!”, le-a transmis prof. dr. Cătălina Poiană, președintele CMMB, jurnaliștilor cu această ocazie. 

Reamintim că tot astăzi Colegiul Medicilor din Municipiul București a anunțat pe o rețea socială că se deblochează angajările pentru aproape 8.000 de posturi în Sănătate și Asistență Socială. 

Acesta este un prim pas, a mai scris președintele CMMB. 

„Mai sunt multe de realizat și îmbunătățit în sistemul medical românesc, dar sunt bucuroasă că VOCEA noastră a medicilor, a pacienților, a reprezentanților mass media, dar și a instituțiilor cu rol în această situație - și aici vorbim de Ministerul Sănătăţii și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei - a fost ascultată!”, a punctat prof. dr. Cătălina Poiană referitor la deblocarea angajărilor pentru posturile din Sănătate și Asistență Socială. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe