Newsflash
Știri

Mediciniștii ieșeni au talent

de Delia Scripcariu - apr. 14 2023
Mediciniștii ieșeni au talent

Recent, Divizia de Cultură a Societăţii Studenţilor Mediciniști Iaşi (SSMI), în parteneriat cu Centrul Cultural „I. I. Mironescu”, a organizat spectacolul „Mediciniștii au talent”.

MedTalentShow-91

Ce am descoperit astfel? Studenţi entuziaști, care, dincolo de preocupările de ordin știinţific specifice domeniului de studiu, își găsesc sau își fac timp și pentru pasiunile lor, cultivate încă de la vârste fragede. La această primă ediţie au fost prezenţi mediciniști care au cântat și care au dansat. Unii participanţi au reușit să implice spectatorii în reprezentaţia lor, fie invitându-i să cânte, fie reușind să ridice publicul de pe scaune. Dar nu (doar) pentru a aplauda, ci pentru a intra în horă.

MedTalentShow-44

Pentru că orice show de talente trebuie să aibă și câștigători, votul a fost pus în seama publicului. Spectatorii și-a putut alege favoriţii intrând pe un link creat special pentru a le contoriza opţiunile.

Talentul nu este, din păcate, contagios, dar, dacă veţi participa la următoarele astfel de evenimente, sigur vă veţi molipsi de o stare bună.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe