Newsflash
ACTUALITATE Internaționale

Măsuri la festivalul de la Glastonbury

de Dr. Mariana MINEA - iun. 16 2023
Măsuri la festivalul de la Glastonbury

Reprezentanţii festivalului de la Glastonbury adaugă dispozitivele de vaping de unică folosinţă pe lista produselor interzise la festival, pe lângă cuţite, corturi tip foișor și glitter non-biodegradabil pentru corp.

Motivaţia organizatorilor a fost că dispozitivele de vaping poluează mediul și pot fi periculoase la centrele de colectare a deșeurilor. Aceste dispozitive au fost responsabile de o creștere a numărului de incendii la punctele de reciclare în decursul anului trecut.

Săptămâna trecută, Colegiul Regal de Pediatrie și Sănătate a Copilului a solicitat interzicerea acestor dispozitive, motivând că obiceiul devine o epidemie în rândul copiilor și tinerilor. Ei au arătat  că ţigările electronice nu sunt lipsite de riscuri și pot deveni la fel de adictive, dacă nu mai adictive, decât ţigările clasice. Festivalul de muzică Glastonbury va avea loc în perioada 21-25 iunie, informează The Guardian.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe