Newsflash
Știri

Maraton de stomatologie, la București

de Cristina GHIOCA - nov. 5 2021
Maraton de stomatologie, la București

Peste 2.000 de persoane au participat la primul congres al Colegiului Medicilor Stomatologi din București, desfășurat în perioada 21-23 octombrie, în mediul online.

Peste 60 de lectori români și străini au susţinut prezentări în cele 16 sesiuni știinţifice desfășurate simultan, pe două canale online și în două săli de congres. Subiectele abordate au provenit din domenii precum: Parodontologie, Endodonţie, Protetică dentară, Chirurgie OMF, Implantologie, Stomatologie generală, Ortodonţie, legislaţie și malpraxis.

Organizatorii evenimentului știinţific le-au oferit participanţilor posibilitatea de a lua parte la nouă workshopuri și de a beneficia de sesiuni de comunicări orale înregistrate, precum și o secţiune de postere electronice.

Tot în cadrul reuniunii medicale, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din București a oferit titlul „Doctor Honoris Causa” profesorului Anton Sculean, directorul Catedrei de Parodontologie a Universităţii din Berna și șeful Centrului de Cercetări Dentare al aceleiași universităţi.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe