Newsflash
Diverse

La Chicago are loc cea mai mare conferință din lume dedicată tehnologiei digitale în sănătate

de Florentina Ionescu - apr. 20 2023
La Chicago are loc cea mai mare conferință din lume dedicată tehnologiei digitale în sănătate

În orașul Chicago, din Statele Unite ale Americii, are loc zilele acestea evenimentul HIMSS. La eveniment se află și o delegație oficială a României.

Alături de delegația oficială a României la HIMSS 2023 se află și Elena Ovreiu, fondatorul și organizatorul conferinței anuale SSIMA (International School on Imaging for Medical Applications) despre care „Viața Medicală” a scris în 2022 aici. Elena Ovreiu este totodată lector senior la Universitatea Politehnica din București. 

HIMSS 2023 la chicago

Ea este prezentă în aceste zile la HIMSS, „cea mai mare conferință din lume de tehnologie digitală în sănătate”, după cum a scris pe o rețea socială. HIMSS reunește la această ediție (ce are loc în perioada 17-21 aprilie, la Chicago) peste 40.000 de experți în sănătate din toată lumea.

HIMSS Global Health Conference & Exhibition este cel mai influent eveniment al anului în domeniul sănătății, un eveniment unde se adună mii de profesioniști din ecosistemul de sănătate de la nivel global, pentru a discuta despre un subiect extrem de important: sănătatea digitală.

Participanții se reunesc în această perioadă pentru a-și construi relații, pentru a învăța de la experți în cadrul sesiunilor de educație și pentru a descoperi produse inovative din domeniul tehnologiilor medicale pentru a-și rezolva cele mai mari provocări, se arată pe site-ul himss.org.

Profesioniștii din domeniul sănătății și cei din domeniul tehnologiei, persoane cu funcții de CEO, oficiali ai diferitelor guverne, furnizori de servicii de sănătate, consultanți IT, inovatori și antreprenori se reunesc la acest eveniment anual găzduit de HIMSS.

Ediția de anul acesta, intitulată HIMSS2023, a început în 17 aprilie și se încheie la 21 aprilie. Are loc în Chicago, Illinois, la McCormick Place Convention Center. Peste 1.000 de companii ce au standuri la acest eveniment își prezintă aici produsele în materie de tehnologie și inovație. 

„Zilele astea la HIMSS 2023 la Chicago e o prezență românească importantă, și cei de acolo vor veni și ei probabil mai motivați și vor contribui la progresul ecosistemului!”, a scris și dr. Ion Gheorghe Petrovai (puteți citi aici un interviu cu el) pe o rețea socială, zilele trecute, amintind de delegația română la Chicago.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe