Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Escrocherie cu vaccinul anti-COVID

Viața Medicală
Dr. Alina SIMACHE vineri, 15 ianuarie 2021

Mai multe persoane din Marea Britanie au devenit victimele unor escroci care au oferit vaccinuri împotriva COVID-19 neidentificate, în schimbul plăţilor solicitate, potrivit declaraţiilor lui Vaughan Gething, Ministrul Sănătăţii din Ţara Galilor.

Frauda este surprinzătoare în condiţiile în care, în Marea Britanie, NHS (National Health Service) desfășoară deja o campanie de vaccinare gratuită. „Există mai multe înșelătorii asociate COVID, inclusiv una deosebit de neplăcută, în care oamenii au fost păcăliţi să plătească pentru un vaccin care le-a și fost administrat în braţ. (...) Vreau să fiu clar, NHS nu va solicita niciodată nimănui să plătească pentru un vaccin împotriva COVID-19. Acestea sunt gratuite. NHS nu vă va solicita niciodată detaliile conturilor bancare, iar vaccinurile nu sunt distribuite persoanelor care nu au fost identificate drept personal NHS”, a precizat Gething.

vaccine COVID-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.