Newsflash
Știri

Institutul „Matei Balș” se redeschide parțial pentru pacienții cu hepatite virale

de Florentina Ionescu - mai 6 2021
Institutul „Matei Balș” se redeschide parțial pentru pacienții cu hepatite virale

Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din România a anunțat astăzi că de mâine, 7 mai 2021, Institutul „Matei Balș” se redeschide parțial pentru pacienții cu hepatite virale.

Potrivit unei postări de pe o cunoscută rețea de socializare, făcută de reprezentanții Asociației Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din România, pacienții cu hepatite virale vor putea merge din nou la „Matei Balș”. 

afectare hepatica

„Institutul National de Boli Infecțioase Prof. Dr "Matei Balș" se redeschide parțial de mâine, 7 mai, pentru pacienții cu hepatite virale. Astfel, pentru început pacienții vor avea acces pe un circuit separat, doar pe sectia de zi din cadrul Pavilionului 2 al Institutului. Accesul va fi permis zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 8.30-14.00. Pentru început pacienții cu hepatite virale care se vor adresa spitalului nu au nevoie de o programare prealabilă, ci doar de cardul care atestă calitatea de asigurat”, se arată pe pagina oficială a Asociației Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din România.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe