Newsflash
ACTUALITATE Știri

Institutul „Anatomia” al UMF „Iuliu Hațieganu”, modernizat în următorii 5 ani

de Magdalena Tănăsescu - mai 20 2024
Institutul „Anatomia” al UMF „Iuliu Hațieganu”, modernizat în următorii 5 ani

Realizată în 1888, clădirea Institutului „Anatomia” din cadrul UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca va fi modernizată în următorii 5 ani prin intermediul unui proiect cu o valoare totală de 55.989.924,16 lei.

Din această sumă, 16.271.649 lei reprezintă valoarea cofinanțării provenite de la Uniunea Europeană, iar contribuția proprie a beneficiarului este de 24.097.509,77 lei.

 

„Această clădire este un loc cu o semnificație emoțională profundă pentru orice student care pășește pe treptele sale încărcate de istorie. Modernizarea și reabilitarea structurii educaționale «Clădire Anatomie», din str. Clinicilor nr. 3-5, vizează îmbunătățirea accesului egal la servicii de calitate si incluzive în educație, formare și învățare pe tot parcursul vieții în cadrul universității”, se menționează într-un comunicat al universității. 

 

Perioada de implementare a proiectului este de 73 de luni, până la 28 februarie 2029. Investiția va contribui la dezvoltarea capacității infrastructurii de educație a UMFIH, prin crearea a 727 de locuri în săli de curs și laboratoare, în beneficiul a 3.999 studenți.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe