Newsflash
Imagine campanie proprie
ACTUALITATE Știri

Maternitatea din Botoșani va fi modernizată

de Magdalena Tănăsescu - aug. 28 2023
Maternitatea din Botoșani va fi modernizată

Modernizarea Secţiei de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani va fi realizată cu investiții totale în valoare de 5.261.874,15 euro, din care 4.769.951,69 euro provin din fonduri PNRR.

Potrivit unei postări făcute pe Facebook de Consiliul Judeţean (CJ) Botoşaniproiectul vizează reabilitarea energetică, dar și reamenajarea şi modernizarea etajelor IV şi V. De asemenea, vor fi înlocuite vestiarele din zona de demisol, în paralel cu desfiinţarea mansardei şi montarea de panouri fotovoltaice.

În parteneriat, Consiliul Judeţean şi Spitalul Mavromati au depus pe PNRR proiectul de renovare şi modernizare a secţiilor din Maternitate. S-a obţinut finanţarea, s-a realizat deja Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţie şi s-a trecut în etapa Proiectului Tehnic”, a declarat Doina Federovici, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani.


În urma realizării DALI, valoarea eligibilă a investiţiilor care vor fi făcute la Maternitatea Botoşani este de 4.769.951,69 euro, iar valoarea neeligibilă a lucrărilor, asumată de către CJ Botoşani este de 491.922,46 euro. Lucrările neeligibile sunt cele de reamenajare şi modernizare a etajelor IV şi V, precum şi a vestiarelor din zona de demisol.

Prin proiect vor fi realizate şi patru staţii de reîncărcare finanţate prin PNRR şi una din fondurile CJ Botoşani. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe