Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Industria farmaceutică

Spray oral care dezactivează virusurile de răceală și gripă, inclusiv SARS-CoV-2

Viața Medicală
Redacția Viața Medicală marţi, 19 ianuarie 2021, ora 12:29

Compania farmaceutică STADA a lansat pe piața din România produsul ViruProtect STADA, un spray oral care blochează și dezactivează virusurile de răceală și gripă, inclusiv SARS-CoV-2.

Noul spray acționează în cavitatea bucală și în faringe și, datorită formulei pe bază de glicerol și tripsină, reușește să inactiveze virusurile cu poartă de intrare aeriană, inclusiv coronavirusul responsabil de declanșarea COVID. Eficiența de reducere a încărcăturii virale este de până la 98,3% în decurs de 20 de minute, după cum arată un studiu in vitro, publicat în semptembrie 2020.

Produse viruprotectCe conține ViruProtect STADA

Formula include glicerol, care deshidratează virusurile și calmează mucoasele inflamate, iar tripsina (enzimă extrasă din cod) are efect de dezactivare a virusurilor și de împiedicare a multiplicării acestora, efectul total fiind de barieră de protecție a căilor respiratorii în fața atacului viral.

Au fost efectuate studii și privind efectul asupra rinovirusurilor, a virusului gripal tip A, virusului sincițial respirator și a adenovirusurilor, precum și a altor tipuri de coronavirus, rezultatul fiind de reducere a încărcăturii virale cu peste 90%.

Produsul se administrează prin pulverizare din două în două ore. Se eliberează fără prescripție medicală și se poate administra preventiv sau la primele semne de răceală sau gripă.

Mai multe detalii despre produs pe www.viruprotect.ro.

S-ar putea să te intereseze și:

Institutul "Cantacuzino" lansează imunomodulatorul Orostim HV

Etichete: viruprotect stada

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.