Newsflash
Industria farmaceutică

O companie bio-farmaceutică de la noi a primit certificarea „Top Employer”

de Florentina Ionescu - ian. 28 2022
O companie bio-farmaceutică de la noi a primit certificarea „Top Employer”

Pentru prima oară în România, această companie bio-farmaceutică a primit certificarea „Top Employer”.

În urma unui audit riguros care analizează practicile de HR ale marilor angajatori din întreaga lume, pentru al cincilea an consecutiv (și pentru prima dată în țara noastră), compania bio-farmaceutică Takeda a obținut certificarea Top Employer acordată de institutul independent Top Employers din Olanda, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

certificare top employers takeda romania
Fotografie creată de Artem Podrez, de la Pexels

Astfel, în 2022 Takeda se numără printre cele 11 companii care primesc această recunoaștere pentru politicile interne care pun resursa umană în centrul activității de business și pentru mediul de lucru excepțional. 

Citiți și: O altă companie farmaceutică de la noi a obținut certificarea „Top Employer”

Prin această distincție, compania este, de asemenea, recunoscută ca angajator de top în patru regiuni și 39 de țări, consolidându-și astfel angajamentul ferm de a dezvolta o organizație diversă și incluzivă.

Important rol în domeniul certificărilor

Înființat în urmă cu 30 de ani, Institutul Top Employers este cel mai important jucător mondial din domeniul certificărilor pentru evaluarea condițiilor de lucru oferite angajaților de cele mai importante companii din lume. 

Institutul analizează cele mai bune practici de resurse umane prin intermediul unui audit care acoperă toate aspectele legate de HR (resurse umante), printre care: strategia de HR, mediul de lucru, atragerea de noi talente în cadrul companiilor, investiții în training-uri și resurse de învățare, starea de bine a angajaților, diversitate și incluziune și altele.

„Suntem onorați să primim această distincție care recunoaște performanțele companiei Takeda ca angajator. Suntem dedicați obiectivului nostru de a îmbunătăți sănătatea oamenilor din întreaga lume, iar succesul nostru depinde, într-o foarte mare măsură, de angajații noștri. În România vom continua să fim o organizație care încurajează colaborarea și inovația, astfel încât fiecare angajat să își poată atinge potențialul maxim”, a declarat Cristina Barbu, Country Head Takeda România.

În auditul Institutului Top Employers la nivel global, compania bio-farmaceutică a obținut cele mai bune punctaje în domeniile: etică și integritate, valori, strategie de business, branding de angajator, organizare internă și adaptare. 

Cluj: STADA România investește într-o fabrică de medicamente 

Fiecare dintre cele 39 de țări în care compania bio-farmaceutică este prezentă a primit certificare Top Employer, printre ele numărându-se și România, potrivit aceluiași comunicat.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe