Newsflash
Știri

ImplantoDays: participă 16 speakeri internaționali din domeniul stomatologiei

de L. Budin - iun. 3 2022
ImplantoDays:  participă 16 speakeri internaționali din domeniul stomatologiei

Între 9 și 11 iunie, 400 de medici stomatologi din țară și 16 speakeri internaționali vor participa, la Poiana Brașov, la a șaptea ediție a Congresului ImplantoDays.

Vor fi furnizate informații actualizate privind cele mai recente tehnologii și tehnici în domeniul stomatologiei, se va face schimb de idei și de experiență, se arată într-un comunicat. Punctul principal de atracție îl reprezintă cei 16 speakeri - experți de top din întrega lume. Evenimentul va fi transmis și live.

ImplantoDays 2022

Platforma educațională ImplantoDays a fost creată special pentru medicii stomatologi și în strânsă corelație cu nevoile și dorințele acestora. An după an, ImplantoDays a devenit o adevărată comunitate, o rețea unită de profesioniști din domeniul stomatologiei care își doresc să fie și mai valoroși, și mai buni, și mai puternici”, a declarat Arhip Pogurski, CEO ImplantoDays.

Printre speakerii ediției se numără dr. Luca de Stavola (Italia), dr. Ziv Mazor (Israel), dr. Ricardo Kern (Brazilia), dr. Joseph Choukroun (Franța), dr. Andrei Mostovei (Moldova), dr. Cosmin Dima (România).

În preziua Congresului, pe 9 iunie, mai sunt organizate suplimentar două workshopuri, cu doi dintre speakeri, pentru cei interesați să aprofundeze două subiecte: „Augmentările osoase sigure și predictibile” (dr. Cosmin Dima, România) și „Designul inovator de lambouri și abordările chirurgicale pentru grefarea țesuturilor dure și moi în stomatologia regenerativă” (dr. Radoslaw Jadach, Polonia)

SUUB a fost dotat cu un ecograf performant și un ventilator de suport respirator

Guvernul a aprobat înfiinţarea ANDIS

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe