Newsflash
Știri

Primul român în top 100 de medici din lume, la București

de Cristina GHIOCA - oct. 8 2021
Primul român în top 100 de medici din lume,  la București

Prof.dr. Anton Sculean va participa în perioada 21-23 octombrie la Congresul Medicilor Stomatologi din București, unde va susţine prezentarea „Tehnici chirurgicale pentru regenerarea ţesuturilor moi”.

Profesorul Anton Sculean, directorul Catedrei de Parodontologie și șeful Centrului de Cercetări Dentare al Universităţii din Berna, va participa în perioada 21-23 octombrie la Congresul Medicilor Stomatologi din București, unde va susţine o prezentare cu tema „Tehnici chirurgicale pentru regenerarea ţesuturilor moi”. Totodată, i se va acorda și titlul de Doctor Honoris Causa de către Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Peste 50 de personalităţi academice, profesioniști din domeniul medicinei dentare vor lua cuvântul în cadrul Congresului, a cărui temă aduce în prim-plan dezvoltarea, evoluţia și impactul digitalizării profesiei de medic stomatolog. Manifestarea este creditată cu 24 de puncte EMC, iar înscrierile se pot face pe pagina evenimentului: congrescmsb.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe