Newsflash
Hi-tech & Gadgets

O companie din SUA acordă îngrijiri virtuale femeilor la menopauză

de Florentina Ionescu - nov. 14 2022
O companie din SUA acordă îngrijiri virtuale femeilor la menopauză

O ramură a unui sistem de sănătate din New York și un startup din SUA au anunțat recent că au semnat o înțelegere pentru a lansa Upliv, o companie de îngrijiri virtuale acordate femeilor la menopauză.

Northwell Holdings, ramura de investiții a sistemului de sănătate Northwell Health din New York, și startupul Aegis Ventures au anunțat joia trecută că au semnat o înțelegere pentru a lansa compania Upliv, fiind vorba de acordarea de îngrijiri virtuale femeilor aflate la menopauză, scrie www.mobihealthnews.com

telemedicina menopauza
Fotografie de la Ivan Samkov: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/varstnic-varstnica-in-varsta-varstnici-7394561/

 

Upliv este prima companie formată prin parteneriatul dintre Northwell și Aegis care se axează pe echitatea în ceea ce privește serviciile de sănătate acordate femeilor. În aprilie, reprezentanții startupului au anunțat că au planuri pentru a investi cel puțin 100 de milioane în finanțarea acestor parteneriate cu Northwell.

Se estimează că Upliv va primi 8,4 milioane de dolari în capital de tip „seed” până la finalul anului 2023. Startupul va oferi consultații prin telemedicină cu doctori și asistente, va oferi acces la coaches (antrenori) în sfera sănătății, acces la prescripții și acces la comunități de pacienți, arată sursa menționată.

Upliv va dirija serviciile sale printr-un program cu asistente medicale special selectate la Northwell Health, urmând ca serviciile să fie extinse la începutul anului următor.

„Multe femei care trec prin perioada de menopauză nu primesc îngrijirile medicale pe care le merită. Simptomele perimenopauzei și ale menopauzei pot varia de la unele moderate până la cele debilitante. Mult prea des, aceste simptome sunt trecute cu vederea. Menopauza poate să ne întrerupă viața noastră de zi cu zi și are implicații serioase asupra sănătății noastre. Prin intermediul Upliv, noi oferi tratamente bazate pe dovezi și un sprijin deplin pentru a ajuta femeile să își mențină sănătatea sub control”, a declarat Allison Schoeneck, CEO al companiei Upliv.

Potrivit publicației citate, există și alte startupuri de îngrijire a femeilor la menopauză pe piață. De exemplu, în aprilie, Evernow a anunțat că a strâns 28,5 milioane de dolari pentru a angaja și mai multe persoane, pentru a-și construi o comunitate de membri și pentru a-și dezvolta produsul.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe