Newsflash
ACTUALITATE Știri

Ghidul Utilizării în siguranță a Internetului, lansat de Organizația Salvați Copiii

de Magdalena Tănăsescu - nov. 2 2023
Ghidul Utilizării în siguranță a Internetului, lansat de Organizația Salvați Copiii

Organizația Salvați Copiii lansează Ghidul Utilizării în siguranță a Internetului, pentru a sprijini copiii, părinții și profesorii în procesul de navigare online în condiții optime.

Potrivit unei postări pe Facebook, reprezentnații organizației susțin că este esențial să educăm copiii și să gestionăm comportamentele online sănătoase.

 

„Datele recente arată că cei mici petrec mai mult timp online față de 2019, chiar și 8 ore pe zi, iar riscurile sunt în creștere. Toate aceste diferențe indică faptul că mediul online evoluează rapid și că influența internetului asupra copiilor și tinerilor se schimbă odată cu apariția unor noi tendințe și platforme”, se menționează în postare.

 

Ghidul poate fi accesat la adresa: https://oradenet.ro/wp-content/uploads/2023/10/ghidul-sigurantei-in-mediul-online-digital-1.pdf.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe