Newsflash
Știri

FOTO: Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID se vaccinează astăzi

de Florentina Ionescu - ian. 5 2021
FOTO: Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID se vaccinează astăzi

Colonel medic dr. Valeriu Gheorghiță este coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID și medic primar boli infecțioase la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Carol Davila”.

Potrivit unei informări de presă a MApN, colonel medic dr. Valeriu Gheorghiță (foto), va fi vaccinat marți, 5 ianuarie, începând cu ora 9.00.

El va fi vaccinat împotriva infecției cu virusul SARS-CoV-2 la Centrul de vaccinare pentru COVID-19 amenajat în cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC) București.

valeriu gheorghita vaccinare anti COVID (3)
Foto Laurentiu Turoi

Activitatea de vaccinare se va desfășura cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. MApN va transmite în direct acest eveniment și pe pagina de Facebook a instituției, se arată în aceeași informare.


Galerie imagini (7)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe