Newsflash
Știri

Focar de COVID-19 la un spital de psihiatrie din judeţul Dolj

de Dorina Novac - aug. 28 2020
Focar de COVID-19 la un spital de psihiatrie din judeţul Dolj

Un număr de 18 cazuri de COVID-19 au fost înregistrate la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare din judeţul Dolj. Astfel, patru pacienţi şi 14 angajați au fost testaţi pozitiv.

Potrivit Prefectura Dolj, tot personalul angajat și pacienții vor fi testați în regim de urgență, urmând ca Direcția de Sănătate Publică (DSP) Dolj să monitorizeze zilnic situația.

spital psihiatrie Dolj
Sursă imagine:Instituția Prefectului-JudețulDolj/ Facebook

De asemenea, conducerea unității sanitare va pune în aplicare măsurile recomandate de reprezentanții DSP Dolj, care desfășoară ancheta epidemiologică în spital, pentru prevenirea infecției cu SARS-CoV-2.

La Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare sunt internaţi 446 de pacienţi, iar 347 de persoane constituie personalul activ al unităţii, scrie Agerpres.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe