Newsflash
Știri

Filarmonica Pitești lansează Scena Virtuală, cu concert live de Revelion

de L. Budin - dec. 23 2022
Filarmonica Pitești lansează Scena Virtuală, cu concert live de Revelion

Filarmonica Pitești lansează o platformă prin care le va oferi melomanilor din județul Argeș și din țară posibilitatea de a urmări online evenimentele sale.

Primul eveniment transmis live va fi Concertul Extraordinar susținut de Anul Nou, pe data de 31 decembrie, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a filarmonicii. Evenimentul începe la ora 19.00. 

filarmonica-pitesti
Sursă foto: Facebook Filarmonica Pitești

 

Deocamdată, accesul la transmisiunile online este gratuit. Ulterior, doritorii pot alege să se aboneze pentru cel puțin o lună, ca să poată viziona toate concertele disponibile, înregistrate sau live. Cei care dețin abonamente fizice vor putea activa în platformă și abonamentul virtual, cu acces nelimitat pentru aceeași perioadă de valabilitate cu cea a abonamentului fizic.

Nu ne dorim ca platforma să se substituie venitului în sală și credem că această variantă va fi una complementară. Vom promova platforma mai ales în rândul instituțiilor de învățământ din județ și ne propunem ca până la finalul lunii februarie 2023, toate școlile din județ să aibă posibilitatea gratuită de a viziona evenimentele noastre”, a declarat managerul Filarmonicii Pitești, Gabriel Niță.

Cele mai ascultate melodii de Crăciun pe platformele online

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe