Newsflash
Cultură

Expoziție: „Universul lui Salvador Dali”, la București

de Florentina Ionescu - nov. 9 2023
Expoziție: „Universul lui Salvador Dali”, la București

ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București anunță că în această iarnă va avea loc o expoziție-eveniment, dedicată universului lui Salvador Dali.

Expoziția „Universul lui Salvador Dali” va avea loc între 13 decembrie 2023 și 12 mai 2024 și se va desfășura la ARCUB, Hanul Gabroveni, situat pe Strada Lipscani nr 84-90. Universul lui Salvador Dali” va prezenta 170 de lucrări, inclusiv sculpturi, grafică, gravuri, litografii, miniaturi cu pietre prețioase, mobilier suprarealist și multe altele, spun organizatorii pe o rețea socială

Vizitatorii vor putea admira o selecție impresionantă de lucrări care reconstituie universul unic și suprarealist al lui Dali. Printre exponatele care vor fi aduse în atenție se numără celebrele ceasuri topite (sculpturi din bronz din seria Dansul timpului), sculpturi în bronz și incrustate cu pietre prețioase (diamante, rubine, smaralde, safire), precum și litografii, gravuri, mobilier suprarealist.

Expoziția organizată de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, în parteneriat cu HADRAN Events, le va oferi vizitatorilor ocazia rară de a explora o parte din operele artistului, prin intermediul realității virtuale. Mai multe detalii despre această expoziție, precum și despre categoriile de bilete găsiți la acest link

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe