Newsflash
REUNIUNI

Evenimentul InterDentis are loc în perioada 26-31 martie

de Florentina Ionescu - mar. 24 2023
Evenimentul InterDentis are loc în perioada 26-31 martie

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București anunță că la finalul lunii martie va avea loc un eveniment important pentru studenții la Medicină Dentară.

InterDentis este un proiect organizat de Liga Studenților la Medicina Dentară București, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe. Evenimentul se va desfășura în perioada 26-31 martie, se arată pe pagina de Facebook a UMF „Carol Davila”. 

interdentis

Studenţii de la stomatologie din toată țara şi din Republica Moldova vor veni în București cu scopul de a vizita centrul universitar din București și pentru o experiență culturală și academică pe parcursul a cinci zile.

Studenţii vor avea ocazia să participe la cursurile şi stagiile Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul UMF „Carol Davila”, explorând cu adevărat viaţa unui student la Facultatea de Stomatologie din Bucureşti.

„De asemenea, am pregătit diverse activități și surprize pentru participanții noștri, astfel încât sa plece acasă cu amintiri frumoase și cu prietenii închegate. Îi așteptăm pe viitorii participanți cu mult drag și voie bună!”, au transmis organizatorii pe aceeași rețea socială.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe