Newsflash
REUNIUNI

Eveniment: Zilele Anuale ale INSMC „Alessandrescu Rusescu”

de Florentina Ionescu - dec. 3 2020
Eveniment: Zilele Anuale ale INSMC „Alessandrescu Rusescu”

Reprezentanții Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” din București au anunțat că în decembrie va avea loc o manifestare științifică în mediul online, la care se pot înscrie cadrele medicale.

Pe pagina oficială a INSMC „Alessandrescu-Rusescu” au fost oferite mai multe detalii despre acest eveniment. Astfel, cadrele medicale interesate trebuie să știe că în perioada 10-12 decembrie sunt invitate la tradiționala manifestare, cu participare internațională, Zilele Anuale ale Institutului Pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu Rusescu”. Este vorba despre un eveniment care se va desfășura exclusiv în mediul online.

Tematicile propuse pentru această ediție vor fi din domeniul Obstetrică Ginecologie, Pediatrie, Pediatrie Socială, Neonatologie, iar accentul va cădea cu predilecție pe aspectele practice ale fiecărei specialitate și pe particularitățile fiecărei patologii în era COVID-19, se arată în anunțul de pe o rețea de socializare. Participarea este gratuită.

zilele insmc

Detalii despre unde vă puteți înregistra

Înregistrarea se face exclusiv online – persoanele interesate sunt rugate să acceseze site-ul manifestării pentru înscrierea gratuită la eveniment. Formularul de înscriere este disponibil pe următorul link.

Cadrele medicale sunt rugate de organizatori să completeze toate informațiile solicitate, pentru că aceste date sunt necesare pentru validarea creditelor de către Colegiul Medicilor din România: nume, prenume, CUIM, specialitate, grad profesional, oraș, adresa e-mail, nr. telefon.

Mai multe detalii despre eveniment, detalii de logare și alte instrucțiuni vor fi disponibile după înregistrare, cu una-două zile înainte de eveniment, pe adresa de e-mail cu care persoana se va înregistra. Evenimentul va fi creditat cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România, mai precizează organizatorii.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe