Newsflash
ACTUALITATE Știri

Elevii și studenții beneficiază de discount de până la 50% la serviciile stomatologice oferite de Life Dental Spa

de Magdalena Tănăsescu - aug. 11 2023
Elevii și studenții beneficiază de discount de până la 50% la serviciile stomatologice oferite de Life Dental Spa

Până pe 11 septembrie a.c., cele 11 clinici dentare Life Dental Spa din țară oferă discount de până la 50% la serviciile stomatologice acordate elevilor și studenților.

Pentru a beneficia de discount, pacienții trebuie să facă dovada statutului de elev sau student.

Potrivit unui comunicat remis redacției, tinerii vor avea o reducere de 50% la toate serviciile de detartraj profesional și igienă dentară, în timp ce restul tratamentelor dentare laser fără durere (tratarea cariilor cu laser, tratarea gingivitelor și sigilările dentare) vor avea un discount general de 20%.

„Pentru a avea o dantură sănătoasă trebuie să avem obiceiuri de igienă orală sănătoase, de aceea ne dorim ca tot mai mulți elevi și studenți să ne treacă pragul în această perioadă, până la începerea noului an școlar. Din păcate, România este țara cu cei mai mulți pacienți care au probleme dentare grave. Un procentaj de 80% dintre tineri suferă deja de probleme gingivale, care, netratate, pot cauza pierderea timpurie a dinților”, a declarat dr. Cristina Obreja, cofondator Life Dental Spa.

Vizita în clinicile Life Dental Spa se realizează în baza unei programări prealabile, în oricare dintre sediile din București (3 clinici), Iași, Cluj-Napoca, Oradea, Brașov, Arad, Sibiu, Pitești și Constanța.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe