Newsflash
REUNIUNI

EKG-ul atletului, un nou eveniment organizat de Cercul de Cardiologie

de Florentina Ionescu - mar. 16 2023
EKG-ul atletului, un nou eveniment organizat de Cercul de Cardiologie

Centrul de Inovație și e-Health din cadrul UMF „Carol Davila” din București anunță că luni, 20 martie, va avea o nouă întâlnire a Cercului de Cardiologie.

Tema acestei întâlniri va fi „EKG-ul atletului”. Dacă vă interesează cercetarea în domeniul cardiologiei, în special intersecția dintre acest domeniu medical şi sportul de performanță, și dacă ați vrea să aflați mai multe despre modificările fiziologice şi patologice ale cordului la sportivi, rețineți câteva informații esențiale despre acest eveniment.  

ekg atlet

Citiți și: A fost lansat „Cercul studențesc de cardiologie și chirurgie cardiovasculară” 

Persoanele interesate sunt invitate la următoarea întâlnire a Cercului de Cardiologie şi Chirurgie Cardiovasculară, dedicată studiului EKG-ului atleților.

În cadrul întrunirii, se va discuta despre diferite aspecte electrocardiografice ale inimii atleților, dar şi despre modificările cardiace generale asociate cu astfel de fenotipuri, se arată pe pagina oficială de Facebook a Centrului de Inovație și e-Health.

Evenimentul va avea loc luni, 20 martie, ora 16:00, la Centrul de Inovație şi e-Health, din Str. Thomas Masaryk nr. 19. Acesta are un grad de dificultate mediu, având o limită de 30 de participanți.

Selecția participanților va fi făcută după criteriul primul venit-primul servit, dar şi în funcție de regimul prioritar (în funcție de refuzurile acumulate la evenimentele anterioare). Pentru a vă înscrie, completați următorul formular: https://forms.gle/Fpv1stWFUJCDNYZFA.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe