Newsflash
Diverse

Ediție specială a SofistiCAT, în martie

de Florentina Ionescu - mar. 22 2023
Ediție specială a SofistiCAT, în martie

Salonul Felin Internațional București revine la Sala Palatului cu ediția specială intitulată „Flori și pisici”.

Peste 200 de pisici, din toate colțurile lumii, vor putea fi admirate la SofistiCAT în zilele de 25-26 martie a.c., la Sala Palatului. 

Idei care să vă inspire pentru noi activități alături de prietenul patruped 

Deschis în ambele zile, între orele 10:00-17:00, salonul felin este o competiție internațională, care are ca principal punct de atracție finala „Best in show”, unde cele mai frumoase pisici participante în timpul zilei se vor întrece pentru un loc pe podium, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

cover sofisticat martisor 2023

Publicul va putea urmări și susține evaluarea superbelor exemplare de pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura, Don Sphinx și pisica de casă.

Reamintim că Salonul Felin Internațional București este cel mai important eveniment felin din sud-estul Europei și unul dintre cele mai populare evenimente din România. Evenimentul este îndrăgit și mult așteptat de adulți, dar mai ales de copii. 

Ca de fiecare dată, la salonul felin un loc special îl ocupă zona pisicilor pentru adopții care așteptă să-și găsească familii iubitoare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe