Newsflash
Știri

Echipa de medicină spațială „Star” va fi prezentă la Aero Expo Fest

de Florentina Ionescu - iun. 22 2022
Echipa de medicină spațială „Star” va fi prezentă la Aero Expo Fest

Centrul de Inovație și e-Health (CieH ) din cadrul UMFCD a anunțat că echipa de medicină spațială „Star” va fi prezentă la Aero Expo Fest.

Dacă ați putea avea o superputere, care ar fi aceasta? Pentru studenții din Echipa de Medicină Spațială „STAR” a UMF „Carol Davila” din București, răspunsul a fost simplu - ei și-au dorit să poată zbura. 

aero expo

Astfel, pe baza parteneriatului dintre Aeroclubul României și Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, prin Centrul de Inovație și e-Health, ei vor fi prezenți la Expoziția de Aviație Generală AERO EXPO FEST, care se desfășoară în perioada 24-26 iunie 2022, la Aerodromul Clinceni, se arată pe pagina oficială de Facebook a Centrului de Inovație și e-Health.

În cadrul evenimentului, membrii echipei STAR vor prezenta activitatea Nucleului de cercetare în Medicină Spațială, iar voluntarii din partea Societății Studenților în Medicină din București vor monitoriza glicemia, colesterolul și tensiunea arterială a participanților.

În plus, echipa Departamentului de Simulare Medicală din cadrul CieH va susține cursuri de prim ajutor în cadrul expoziției.

„Îi așteptăm la eveniment pe toți cei care vor să afle mai multe despre activitatea echipei STAR, precum și pe cei care pur și simplu își doresc să își îndeplinească cel mai frumos vis al copilăriei - să sfideze legile gravitației și să fie mai aproape de zbor. PS: Pentru vizitatori se va organiza și o tombolă la care se vor acorda 6 zboruri gratuite. Dacă doriți să vă înscrieți, completați următorul formular: bit.ly/39xsDlU”,

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe