Newsflash
Diverse

Sărbătoarea asistenţilor medicali

Sărbătoarea asistenţilor medicali

   Plin de entuziasm şi dorinţă de a face bine semenilor bolnavi, corpul cadrelor medii din judeţul Sălaj a sărbătorit, la 12 mai 2015, Ziua asistentului medical. Reunit în sala de şedinţe a Consiliului municipal Zalău, detaşamentul de profesionişti al asistenţilor medicali a beneficiat de prezenţa oficialităţilor administraţiei publice locale, a şefilor unor instituţii publice locale şi judeţene, a liderilor OAMGMAMR Sălaj şi a unor medici din Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău. Alocuţiunile au subliniat munca plină de solicitudine a celor chemaţi să redea sănătatea omului bolnav. Deşi nu este remunerat la standarde europene, corpul de asistenţi medicali din judeţul Sălaj depune eforturi serioase pentru depăşirea unor neajunsuri administrative şi legislative, inerente unei activităţi în care subiectul principal este omul suferind.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe