Newsflash
Diverse

Profesor doctor Alexandru Șerbănescu (17.03.1933-24.10.2022)

de - oct. 28 2022
Profesor doctor Alexandru Șerbănescu  (17.03.1933-24.10.2022)

Neurologia românească a mai pierdut o personalitate marcantă, un renumit profesor universitar, membru titular al Academiei de Știinţe Medicale, președinte de onoare al Societăţii de Neurologie din România, cu merite știinţifice recunoscute pe plan naţional și internaţional, iubit și respectat de studenţi, rezidenţi și colegi.

Alex serbanescu

Și-a dedicat întreaga energie pregătind 40 de generaţii de neurologi și numeroși doctoranzi, implicându-i în bogata sa activitate de cercetare în domeniile neurofiziologiei, somnului, tulburărilor de mișcare, precum și în activitatea medicală din Clinica de Neurologie a Spitalului Clinic Colentina din București.

Membrii Catedrei de Neurologie Colentina

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe