Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Managementul amputaţiilor de membre

Viața Medicală
Dr. C. M. joi, 27 septembrie 2012

   Societatea Română de Medicină Fizică şi de Recuperare organizează miercuri, 26 septembrie a.c, la Bucureşti, simpozionul cu participare internaţională „Managementul pacienţilor cu amputaţii ale membrului inferior“. Evenimentul, la care „Viaţa medicală“ este partener media, reuneşte experţi din diferitele specialităţi medicale – diabetologie, neurologie, neurofiziologie, chirurgie, chirurgie cardiovasculară, recuperare medicală, fiziokinetoterapie, protezare – implicate în îngrijirea persoanelor amputate. Printre lectori se numără prof. dr. Cristian Serafinceanu, prof. dr. Ovidiu Băjenaru şi conf. dr. Cristina Tiu, prof. dr. Traian Pătraşcu şi prof. dr. Vlad Anton Iliescu, alături de  prof. dr. Mihai Berteanu, preşedintele SRMFR.

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC