Newsflash
Cultură

De vineri, 11 august, în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - aug. 11 2023
De vineri, 11 august, în cinematografe

Chiar și în plină vară, veţi găsi cel puţin un film interesant proaspăt apărut în programul cinematografelor. Weekendul acesta este cu mașini de curse, cu un nou episod din „Ţestoasele Ninja”, plus un thriller-horror.

Gran Turismo

Regia: Neill Blomkamp.

Cu: Orlando BloomDavid HarbourArchie Madekwe.

        Jann Mardenborough este un tânăr care are șansa să-și împlinească un vis ce părea de neatins. Pasionat până la obsesie de jocul video Gran Turismo, Jann câștigă o serie de competiţii organizate de Nissan, iar asta îl pune la volanul unei mașini de curse reale și îi dă șansa să participe la curse oficiale. Filmul este bazat pe o poveste reală.

 

Ţestoasele Ninja: Haosul mutanţilor

Regia: Jeff RoweKyler Spears.

Cu: Paul RuddGiancarlo EspositoRose ByrneJackie ChanSeth Rogen.

        După ani întregi în care au fost feriţi de lumea oamenilor, eroii întruchipaţi de ţestoase își propun să câștige inimile newyorkezilor și să fie acceptaţi ca adolescenţi normali, datorită actelor eroice. Noua lor prietenă, April O,Neil, îi ajută să se lupte cu un misterios sindicat al crimei, dar curând o întreagă armată de mutanţi se dezlănţuie asupra lor.

Cobweb

Regia: Samuel Bodin.

Cu: Lizzy CaplanAntony StarrCleopatra ColemanWoody Norman.

        Peter, un băieţel de 8 ani, este chinuit de un zgomot misterios și constant, care vine din pereţii dormitorului său. Părinţii insistă că zgomotul este doar în imaginaţia lui, dar, pe măsură ce frica i se intensifică, Peter începe să înţeleagă că părinţii săi ascund un secret teribil și periculos.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe