Newsflash
ACTUALITATE Știri

Cursuri de oncologie medicală în Napoli și Valencia pentru studenții din anii 4 și 5

de Magdalena Tănăsescu - feb. 21 2024
Cursuri de oncologie medicală în Napoli și Valencia pentru studenții din anii 4 și 5

Societatea Europeană de Oncologie Medicală va organiza, în iulie și septembrie, cursuri de oncologie medicală pentru studenții la medicină din anii 4 și 5 de studii din întreaga lume.

Potrivit unui anunț al UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, cursurile vor avea o durată de 4 zile și se vor desfășura în perioada 19-23 iulie, la Valencia, în Spania, respectiv în 2-6 septembrie, la Napoli, în Italia. 

Înscrierile online sunt deschise până în data de 15 aprilie 2024. Sunt disponibile 60 de locuri, iar studenții selectați vor beneficia de înscriere și cazare gratuite, precum și de o bursă de călătorie.

„Aceste cursuri își propun, pe de o parte, să ofere o perspectivă asupra oncologiei medicale și să prezinte cazuri clinice cu o abordare multidisciplinară. Pe de altă parte, scopul acestora este să inițieze un dialog cu studenții, care să contribuie la educația și experiențele de învățare ale acestora”, se menționează în anuțul citat.

Mai multe informații sunt disponibile accesând link-ul: https://www.esmo.org/about-esmo-meetings/esmo-courses-on-medical-oncology-for-medical-students?fbclid=IwAR3pnYhHAxml3me1G7Wa5AQPlF0P5i5wPm2pGeD_mN9Lffc49Hs2-qPWiRA.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe