Newsflash
ACTUALITATE Știri

Cum arată „Maternitatea Nouă” din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

de Florentina Ionescu - aug. 14 2023
Cum arată „Maternitatea Nouă” din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

Consiliul Județean Sibiu a publicat noi informații despre aspectul pe care îl are clădirea „Maternității Noi” din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Cunoscută sub denumirea de „Maternitatea Nouă”, deși aici funcționează și alte secții, clădirea de pe Bulevardul Coposu din Sibiu și-a schimbat aspectul prin ample lucrări de termoizolare și zugrăveli exterioare. 

Schelele sunt îndepărtate rând pe rând, astfel încât se poate observa deja în imagini noul aspect exterior, mult mai plăcut ochiului, se arată pe pagina oficială de Facebook a Consiliului Județean Sibiu. 

Se remarcă fațada ventilată de pe capetele clădirii, acoperită cu plăci ceramice, dar și sistemul parasolar montat la geamurile dinspre curtea spitalului. Lucrările sunt executate din fonduri europene nerambursabile obținute de Consiliul Județean Sibiu. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe