Newsflash
Cultură

Scoruri de risc în cardiologie

de Prof. dr. Gabriel UNGUREANU - iul. 7 2016
Scoruri de risc în cardiologie
    Ghidul Scoruri de risc în cardiologie, avându-i ca autori pe prof. dr. Florin Mitu, dr. Mariana Floria și dr. Ovidiu Mitu, corespunde unei necesități atât de ordin didactic, cât și practic în cardiologia clinică. În procesul atât de complex și dedicat al evaluării clinice, scorurile de risc – expresie a medicinii bazate pe dovezi – aduc un plus de vigoare matematică în aprecierea fenomenului biologic, constituindu-se într-un instrument de lucru pentru practicianul confruntat cu procesul decizional.
     Cartea trece în revistă majoritatea scorurilor de risc utilizate în cardiologie, fiind structurată în opt capitole esențiale: prevenția bolilor cardiovasculare, cardiopatia ischemică, fibrilația atrială, sincopa cardiacă, tromboza venoasă profundă și tromboembolismul pulmonar, moartea subită cardiacă, insuficiența cardiacă și riscul perioperator. Volumul este redactat sistematizat, unitar, într-o manieră clară, concisă, expresie a experienței autorilor în general, cât și în redactarea scorurilor de risc.
     Formatul de buzunar al ghidului ajută la folosirea în practică, poate chiar la patul bolnavului. Ghidul poate fi deosebit de util atât studenților, cât și rezidenților și specialiștilor practicieni în cardiologie.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe