Newsflash
Cultură

Premieră românească la Berlinală

de - feb. 13 2013
Premieră românească la Berlinală

   În perioada 7–17 februarie se desfăşoară Festivalul de Film de la Berlin, ajuns în acest an la cea de-a 63-a ediţie. Pentru prestigiosul Urs de Aur va concura şi filmul „Poziţia copilului“, în regia lui Călin Peter Netzer, având în rolurile principale pe Luminiţa Gheorghiu şi Bogdan Dumitrache. Producţia va avea astfel, la 11 februarie, premiera mondială, urmând să ajungă şi în cinematografele româneşti la 8 martie. Al treilea lungmetraj al regizorului român după „Maria“ (2003) şi „Medalia de onoare“ (2009), „Poziţia copilului“ redă cu emoţie şi umor relaţia dintre o mamă dominatoare şi fiul său adult, fiind, totodată, o radiografie a înaltei societăţi româneşti contemporane. (T. G.)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe