Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Premieră românească la Berlinală

   În perioada 7–17 februarie se desfăşoară Festivalul de Film de la Berlin, ajuns în acest an la cea de-a 63-a ediţie. Pentru prestigiosul Urs de Aur va concura şi filmul „Poziţia copilului“, în regia lui Călin Peter Netzer, având în rolurile principale pe Luminiţa Gheorghiu şi Bogdan Dumitrache. Producţia va avea astfel, la 11 februarie, premiera mondială, urmând să ajungă şi în cinematografele româneşti la 8 martie. Al treilea lungmetraj al regizorului român după „Maria“ (2003) şi „Medalia de onoare“ (2009), „Poziţia copilului“ redă cu emoţie şi umor relaţia dintre o mamă dominatoare şi fiul său adult, fiind, totodată, o radiografie a înaltei societăţi româneşti contemporane. (T. G.)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC