Newsflash
Cultură

Ce canale din România difuzează premiile Oscar

de Florentina Ionescu - mar. 17 2022
Ce canale din România difuzează premiile Oscar

Premiile Oscar vor fi transmise live luni, 28 martie, de la ora 3 dimineața, atât pe o platformă online, cât și pe un canal de televiziune.

Update 17 martie 2022

Festivitatea de decernare a premiilor Oscar va fi difuzată live pe E! Entertainment, și apoi în reluare, pentru cei care nu au reușit să o vadă în direct, anunță reprezentanții postului de televiziune. 

Live From E!: The 2022 OSCARS

Puteți urmări canalul E! la ediția din 2022 a Premiilor Academiei Americane de Film, evenimentul anual ce premiază cele mai importante personalități din industria filmului. E! aduce pe micile ecrane cea mai cuprinzătoare acoperire a ținutelor, pe măsură ce starurile se adună în cea mai strălucitoare noapte de la Hollywood. 

Când? În direct, luni, 28 MARTIE, de la 00:00 și în reluare de la 22:00. 

Premiile oscar la E

Nu ratați ținutele de pe covorul roșu

În grila de programe a postului de televiziune E! puteți urmări „Red Carpet Rundown: Oscars 2022”. Sunteți invitați, așadar, să urmăriți cele mai importante personalități din industria filmului la a 94-a ediție a Premiilor Academiei Americane de film din luna martie. Este o noapte memorabilă, în care veți vedea staruri de calibru mondial pe covorul roșu, în ținute create de importanți designeri vestimentari. 

Când? În premieră luni, 27 matie, de la ora 2:30 dimineața, și în reluare marți, 28 martie, de la 00:30.

UPDATE 15 martie 2022

Platforma VOYO va transmite live, în exclusivitate, cel mai important eveniment al cinematografiei din întreaga lume, decernarea Premiilor Oscar. Luni, 28 martie, de la 3 dimineața, gala va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, California. 

Premiile OSCAR - VOYO

Aceasta este singura platformă online din România unde poate fi urmărită integral ceremonia de decernare a premiilor Academiei Americane de Film, cunoscute sub numele de „Premiile Oscar”.

Cele mai bune momente de la Premiile Oscar vor putea fi urmărite și pe PRO Cinema, marți, 29 martie, de la ora 20:30.

Câteva dintre nominalizările de la această ediție

Westernul cu elemente psihologice, The Power of the Dog, este nominalizat la 12 categorii, printre care și cea pentru cel mai bun film, unde concurează cu peliculele Belfast, Coda, Don't Look Up, Drive My Car, Dune, King Richard, Licorice Pizza, Nightmare Alley şi West Side Story.

La categoria Cel mai bun regizor sunt nominalizați Jane Campion (The Power of the Dog), Steven Spielberg (West Side Story), Kenneth Branagh (Belfast), Ryusuke Hamaguchi (Drive My Car) şi Paul Thomas Anderson (Licorice Pizza).

Benedict Cumberbatch, actorul care interpretează rolul principal în The Power of the Dog, este nominalizat la categoria Cel mai bun actor în rol principal, alături cu Javier Bardem (Being the Ricardos), Andrew Garfield (Tick, Tick... Boom!), Will Smith (King Richard) şi Denzel Washington (The Tragedy of Macbeth).

La categoria Cea mai bună actriţă în rol principal sunt nominalizate Jessica Chastain (The Eyes of Tammy Faye), Olivia Colman (The Lost Daughter), Penelope Cruz (Parallel Mothers), Nicole Kidman (Being the Ricardos) şi Kristen Stewart (Spencer).

Nu uitați: în 28 martie, de la 3 dimineața, puteți vedea cea de-a 94-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film pe platforma menționată mai sus.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe