Newsflash
Știri

COPAC a lansat proiectul „Dezvoltarea politicilor sociale și de sănătate din județul Iași”

de Dorina Novac - sept. 9 2022
COPAC a lansat proiectul „Dezvoltarea politicilor sociale și de sănătate din județul Iași”

COPAC, în parteneriat cu Asociația Copilul Meu Inima Mea, Consiliul Judeţean și Primăria Municipiului Iași, a lansat proiectul „Dezvoltarea politicilor sociale și de sănătate din județul Iași”.

Proiectul îşi propune să contribuie la dezvoltarea capacității autorităților locale partenere și organizațiilor neguvernamentale din domeniul social și sănătate de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării a două noi politici privind domeniul social și sănătate.

copac

Citește și: Iași: ateliere pentru pacienții cu boli cardiovasculare

Obiectivele proiectului:

  1. Două parteneriate de dezvoltare locală (PDL) pe raza Județului Iași, funcționale la 6 luni după finalizarea proiectului;
  2. Creșterea nivelului de pregătire a unui număr de 52 reprezentanți ai ONG-urilor sociale și de sănătate locale și a reprezentanților autorităților locale;
  3. Dezvoltarea unui instrument de monitorizare a politicilor din domeniul social și sănătate la nivelul județului Iași;
  4. Dezvoltarea a două politici locale în domeniul social și sănătate în județul Iași cu implicarea a 40 de reprezentanți ai autorităților locale (reprezentanți aleși și angajați), și 10 cetățeni, beneficiari ai serviciilor sociale și de sănătate din județul Iași participanți la fundamentarea propunerilor de politici publice în domeniul social și sănătate.

Rezultatele așteptate:

  1. Un număr de două parteneriate între organizații neguvernamentale și autorități locale funcționale la 6 luni de la finalizarea proiectului;
  2. Un număr de 52 de persoane, participanți din cadrul autorităților locale, organizațiilor neguvernamentale și partenerilor sociali certificați la finalul sesiunilor de instruire.

Proiectul este implementat în perioada 28 iulie 2022 – 28 iulie 2023 și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe