Newsflash
Știri

Consultații dermatologice gratuite într-un mall din Capitală

de Florentina Ionescu - feb. 22 2023
Consultații dermatologice gratuite într-un mall din Capitală

Pentru a avea grijă de sănătatea pielii dumneavoastră, vă puteți face un control amănunțit în weekendul 24-26 februarie a.c.

Dacă nu ați fost de mult timp sau poate niciodată la un medic dermatolog pentru un control amănunțit, dacă vreți să aflați ce tip de ten aveți, acum este momentul, pentru că în perioada 24 – 26 februarie, Sun Plaza îți oferă acest prilej, gratuit. 

dermato

Medici specialiști vor efectua dermatoscopii, adică vor verifica alunițele și petele de pe pielea dumneavoastră cu ajutorul unui aparat numit dermatoscop, care este de fapt o lupă foarte mare.

De asemenea, un expert Sesderma vă va face o dermo-analiză cu ajutorul unui scanner, așa că veți putea afla ce tip de ten aveți, care este gradul de hidratare și pH-ul, cât de profunde sunt ridurile, care este gradul acneei, cât de sensibil vă este scalpul (pielea capului) și cât de sănătoși și viguroși sunt foliculii de păr, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției.

Veți afla particularitățile tenului și care este rutina optimă de îngrijire, iar la finalul dermoanalizei veți primi mostre ale produselor Sesderma potrivite tipului dumneavoastră de ten.

Toate consultațiile sunt gratuite și au loc într-un spațiu special amenajat din Sun Plaza, la parter, aproape de intrarea principală. 

Program dermatoscopii 

Programul pentru dermatoscopii este vineri, 24 februarie, între orele 16:00–22:00, sâmbătă, 25 februarie, între orele 10:00-22:00 și duminică, 26 februarie, între orele 12:00-18:00. 

Program dermo-analize 

Pentru dermo-analize, programul este vineri, 24 februarie, între orele 16:00–20:00, sâmbătă, 25 februarie, între orele 12:00-20:00 și duminică, 26 februarie, între orele 12:00-16:00.

„Soarele, deshidratarea, poluarea, stilul de viață ne afectează pielea, dar nu reușim de fiecare dată să ne facem timp să mergem la un specialist. Ne bucurăm că acum, la Sun Help, aducem specialiștii la oameni”, spune Irina Studineanu, reprezentant al mallului.

„Grija pentru sănătatea pielii” este tema celei de-a patra ediții Sun Help, proiect gândit să vină în sprijinul comunității. Până acum au fost abordate teme precum: acordarea primului ajutor la nou-născuți sau cum ne protejăm în caz de cutremur. La cea de-a treia ediție, clienții Sun Plaza au beneficiat de spirometrii gratuite.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe