Newsflash
Industria farmaceutică

Consiliul Concurenţei analizează tranzacția prin care Ceres Pharma preia Dacia Plant

de Florentina Ionescu - oct. 5 2022
Consiliul Concurenţei analizează tranzacția prin care Ceres Pharma preia Dacia Plant

Consiliul Concurenţei analizează tranzacția prin care Ceres Pharma NV preia compania Dacia Plant SRL de la Radu Ionescu-Heroi și Călin Ioan Ianța.

Ceres Pharma este o companie belgiană, care se ocupă cu dezvoltarea, producția și distribuția medicamentelor, dispozitivelor medicale, biocidelor, cosmeticelor, suplimentelor alimentare și preparatelor farmaceutice. Ceres Pharma este activă în România prin două filiale: Viva Pharm SRL și Ceumed SRL. 

suplimente-alimentare

Dacia Plant produce suplimente, produse alimentare din plante, inclusiv ceaiuri și, într-o mică măsură, alimente, precum gemuri și sucuri naturale, dar și produse cosmetice, precum creme de mâini.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei nr. 21/1996, această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției.

Autoritatea de Concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe