Newsflash
ACTUALITATE Știri

Conferința Națională de Psihiatrie va avea loc în perioada 22-25 mai

de Magdalena Tănăsescu - mai 21 2024
Conferința Națională de Psihiatrie va avea loc în perioada 22-25 mai

Cea de-a XVI-a ediție a Conferinței Naționale de Psihiatrie va avea loc în perioada 22-25 mai a.c., la Timișoara și va reuni peste 900 de participanți.

Evenimentul va fi condus de prof. dr. Cristina Bredicean, în calitate de președintele al conferinței. 

Anticipăm nu doar un eveniment științific de prestigiu, ci și o călătorie culturală și multidisciplinară în domeniul psihiatriei. Evenimentul promite să ofere un cadru unic pentru schimbul de cunoștințe, experiențe și idei, reunind experți, clinicieni, cercetători și lideri de opinie atât din domeniul psihiatriei, cât și din disciplinele conexe, având ca temă «Psihiatria: spațiu cultural și multidisciplinar»”, se menționează într-un comunicat al organizatorilor.

Reuniunea marchează un angajament comun ce vizează înregistrarea unui avans în domeniul psihiatriei, spre a îmbunătăți îngrijirile asociate sănătății mintale și a avea un impact pozitiv asupra vieții persoanelor care se luptă cu tulburări psihice în România.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe