Newsflash
Știri

Conferința națională a Asociației SAMAS, la a 11-a ediție

de L. Budin - apr. 19 2024
Conferința națională a Asociației SAMAS, la a 11-a ediție

Maternopedia – conferința națională a Asociației SAMAS pe teme legate de sănătatea mamei și a copilului – are loc anul acesta pe 16-17 mai, la Hotel Capital Plaza din București.

Evenimentul poate fi urmărit și online, se arată pe evenimentul Facebook dedicat. 

Conferința a ajuns la cea de-a 11-a ediție, iar tema de anul acesta este „Viitorul e acum! – inovații pentru sănătatea mamei și a copilului”.

Mijloacele moderne de instruire medicală în sănătatea mamei și a nou-născutului - simulatoare, manechine smart, realitate virtuală, inteligenta artificială - , precum și implicațiile pedagogice, etice și profesionale legate de folosirea noilor tehnologii vor fi câteva dintre subiectele abordate de către invitați din țară și străinătate, se precizează. 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe