Newsflash
ACTUALITATE Știri

Conferinţa „Monitorizarea pacientului critic” se desfășoară la Sibiu

de Magdalena Tănăsescu - feb. 22 2024
Conferinţa „Monitorizarea pacientului critic” se desfășoară la Sibiu

Sibiul găzduiește, în perioada 22-24 februarie a.c., Conferinţa „Monitorizarea pacientului critic”, organizată de o echipă coordonată de Mihai Sava, medic în secţia ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

Potrivit unui comunicat al spitalului, evenimentul are loc la Hotel Ramada și se bucură de prezența a peste 500 de medici de terapie intensivă din toată ţara.

„Prin programul ştiinţific al manifestării ne dorim să sensibilizăm comunitatea medicală cu informaţii de ultimă oră în ceea ce priveşte monitorizarea pacientului critic şi să creăm un mediu favorabil dezvoltării interacţiunilor interdisciplinare. Sperăm să găsiţi tematica abordată extrem de interesantă şi utilă pentru practica dumneavoastră cotidiană. Vă asigurăm că prezenţa dumneavoastră la acest eveniment va fi încununată de satisfacţii profesionale, respect şi prietenie”, a declarat medicul Mihai Sava.

În cadrul evenimentului vor fi abordate teme precum: Monitorizarea sepsisului și a infecțiilor; Monitorizarea intra-anestezică; Monitorizarea avansată în Terapie Intensivă; Monitorizarea pacientului neurocritic; Noi trenduri în Anestezie-Terapie Intensivă sau Inteligența Artificială în Terapie Intensivă.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe