Newsflash
ACTUALITATE Știri

Conferinţa Asociaţiei Psihologilor din România are loc în iunie

de Florentina Ionescu - mai 31 2023
Conferinţa Asociaţiei Psihologilor din România are loc în iunie

Cea de-a XV-a ediţie a Conferinţei Asociaţiei Psihologilor din România va avea loc în perioada următoare la Universitatea Ovidius din Constanța.

Conferinţa Asociaţiei Psihologilor din România se va desfăşura în perioada 2-4 iunie a.c., la Constanţa. La acest eveniment urmează să participe aproximativ 600 de profesionişti şi studenţi din domeniu, scrie AGERPRES

Evenimentul este organizat de Universitatea Ovidius din Constanţa, în parteneriat cu Asociaţia Română de Psihologie, Institutul de Filosofie şi Psihologie „Constantin Rădulescu Motru” al Academiei Române şi Colegiul Psihologilor din România. 

Deschiderea conferinţei va avea loc vineri, de la ora 09:00, în Sala Senatului din campusul universitar - Corp A. 

Psihologia în era digitală

Tema conferinţei din acest an este „Psihologia în era digitală” şi, potrivit organizatorilor, la eveniment vor participa aproximativ 600 de profesionişti şi studenţi din domeniul psihologiei. 

Programul manifestării include 23 de workshopuri, 9 simpozioane, 9 dezbateri, 5 workshopuri plenare deschise şi 66 de sesiuni de prezentări orale, precizează organizatorii.

„Tema evenimentului din acest an, «Psihologia în era digitală», este extrem de relevantă, în contextul în care tehnologia devine din ce în ce mai prezentă în viaţa noastră, influenţându-ne comportamentul şi percepţiile. Sunt sigură că vom avea discuţii stimulative şi vom învăţa unii de la alţii în cadrul acestui eveniment”, precizează prof. univ. dr. Mihaela Rus, preşedintele comitetului de organizare al conferinţei.


Notă autor:

Fotografie de la SHVETS production: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/stress-terapie-numire-rezervare-7176033/

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe