Newsflash
ACTUALITATE Știri

ASSMB scoate la concurs 29 de posturi vacante în cabinetele medicale școlare și universitare

de Magdalena Tănăsescu - apr. 10 2024
ASSMB scoate la concurs 29 de posturi vacante în cabinetele medicale școlare și universitare

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București a scos la concurs, în conformitate cu prevederile Ord. MS nr. 166/2023, un număr de 27 de posturi vacante în cabinetele medicale școlare și universitare de medicină generală.

Potrivit unui anunț al ASSMB, este vorba de posturi cu normă întreagă, pentru medici primari și medici specialiști în medicină de familie. 

De asemenea, sunt scoase la concurs și două posturi de medici stomatologi cu drept de liberă practică, în cabinete stomatologice din Rețeaua de Medicină Școlară a Municipiului București.

„Vă așteptăm să vă alăturați echipei de medici din Rețeaua Școlară a Capitalei! Mult succes!”, precizează reprezentanții instituției. 

Mai multe detalii referitoare la condițiile de înscriere, actele necesare și calendarul concursurilor se pot obține accesând site-ul ASSMB.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe